Profil

5 kamrás profil

5 kamrás profil

Cégünk Roplasto 5 légkamrás extrudált hőhídmentes, színtartó, ütésálló profilrendszer, felhasználásával készülnek ( gyártó: Roplasto Németország ), horganyzott zárt szelvény és U acélprofilok beépítésével, hegesztett technológiával.

Acélerősítésű profilok és a korszerű vasalatrendszer, a gondos szerelés és a szakszerű beépítés már elfogadható alapbiztonságot nyújt. Ezen felül, mint ablakgyártó szaküzem szívesen adunk Önöknek tanácsot magasabb biztonsági követelményeket kielégítő vasalatokra, illetve üvegezésre, melyeket kérésükre biztosítani tudunk.

Ajtóink és ablakaink határtalan lehetőséget kínál Önöknek házuk, lakásuk egyedivé tételéhez. Mindegy, hogy fehér, vagy színes, esetleg teljesen valódinak tűnő famintás fóliázott nyílászárókról van szó, ajtóink, ablakaink ellenállnak a környezetkárosító hatásainak ( UV – sugárzás, fagy, esőzés, stb. ) valamint nem igényelnek karbantartást.

És ami az egyik legfontosabb, minőséget elérhető áron.

Osztók:
Osztóléc kínálatunk széles variációs lehetőségeket biztosít: üvegre ragasztott, vagy teljes keresztmetszetében osztott üvegmezőkkel, esetleg a hőszigetelt üveg légrésében elhelyezett üvegosztókkal – különféle színekben és méretekben ( fehér, barna, arany, ezüst ).

Optimális hőszigetelés:
A modern, csúcsminőségű ablakok és bejárati ajtók nagymértékben fokozzák otthonuk jó klímáját és komfortérzetét.

A Roplasto profilok különleges hőszigetelését és vízzárását a kétszeresen körbefutó EPDM tömítőgumiknak, nagy falc takarásnak ( 9 mm ) és a jó hőszigetelt üvegnek  köszönhető.

Alap esetben  4-16-4 LOW-E + argongáz töltéssel K = 1,1Wm2K , háromrétegű üveg összeállításban pedig LOW-E 4-14-4-14-4 LOW-E + 2x argongáz  K = 0,75 Wm2K-ra tudjuk csökkenteni az üveg hő értékét.

Hangszigetelés:
A Roplasto 5 légkamrás profilunk a zajvédelemben is kiváló a tapasztalatok szerint a zaj jelentősen károsítja az emberek egészségét és közérzetét.

Hagyják odakint a mindennapok feszültségét és zaját, amikor hazaérkezve becsukják maguk mögött az ajtót. Mi meg valósítjuk Önöknek a szükséges zajvédelmet.